Niagara Falls

Hoppa, gearriveert in Niagara… net een tour geboekt langs de watervallen. De tour is over twee uurtjes, dus kan ik nog ff internetten. Daarna zit ik drie uur in een bus en een bootje :-p
Ohja, weer geen msn hier… foeter! :-r

3 reacties op “Niagara Falls

  1. Yo, doe je wel een regenjackie aan? Lijkt me onwijs gaaf om te zien hoe groot die watervallen zijn. Volgens mij is het een flink kabaal. Je hebt volgens mij al aardig wat kilometers gemaakt in de afgelopen dagen. In Boston woont een vriend van mij waarmee ik heb gekorfbald, hij is getrouwd met een Pakistaanse die in Amerika woont. De gein van Boston is dat je ‘s winters om de hoek kunt gaan skien, tof he?

  2. Er is daar ook op iedere hoek van de straat een internetcafé als ik het zo lees :)
    By the way, mailtje is gelezen en actie is ondernomen :)

  3. Hee berg, bedankt voor je kaartje. Binnen 3 dagen is je kaartje binnegekomen, want hij is gestempeld op de 6e. We drinken nog wel een bierie.

    Trouwens, je zou ook eens kunnen proberen te abseilen van de niagara waterfalls met een ton ofzo…..

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *