Canada

Hoppa, gister bijna alles gezien in Niagara… de watervallen van bovenaf, de watervallen vanaf de boot, waarbij je zeiknat werd, een draaikolk in de buurt, een of andere grote toren, om de watervallen van nog hoger te bekijken, en nog een zooitje sites.

Wederom was mijn mening dat het gebeuren allemaal kleiner was dan ik eigenlijk stiekem verwacht had, maar wel indrukwekkend.

Vandaag de tocht langs achter de watervallen gemaakt, maar dat stelde niet zo heel veel voor, en natuurlijk wat souvenirs aangeschaft. Ook geleerd dat als je te voet de grens overgaat, en je wil terug, dan moet je 50 cent aan kleingeld hebben… anders kom je niet meer in Amerika… wel vervelend als je daarom nog moet pinnen ook, en een nutteloos product moet kopen, om aan kleingeld te komen. Daarna kom je echter bijzonder eenvoudig Amerika in. En dat terwijl ik op Schiphol 4 keer werd gefouilleerd, mijn koffer werd twee keer doorzocht, mijn handbagage werd 3 keer doorzocht, en zelf mijn schoenen moesten uit en werden gecheckt. Blijkbaar worden mensen uit canada meer vertrouwd.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *