Vertrek uit NY

Gisterochtend ben ik vertrokken uit NewYork. Ik had in een keer de juiste highway gevonden, alleen heb ik eerst een half uur de verkeerde kant op gereden. Hierna gekeert en de juiste kant op gegaan, en 2.5 uur in een file gestaan. De highway werd omgeleid door een of ander gehucht vanwege een ongeluk.

Halverwege nog even gestopt bij een shoppingmall voor wat eten, en om even online te gaan, maar internet toegang was ter plekke niet mogelijk.

Hierna doorgepookt naar Boston. Daar was ik rond een uur of 6, en raar maar waar, alles was toen al dicht. In Boston heb ik nu een cheapo hotelletje, met uitzicht op wat vroeger een fabriek was, maar waar nu allemaal dames staan te sporten :-p
Boston is trouwens wel een enorm verschil met NewYork zeg… het is net of ik van de hemel ben verhuist naar een of ander vaag gehucht.

Ohja, de 4th of July… ‘s avonds was er vuurwerk… echt heel NewYork was uitgelopen naar de rand van een riviertje om het te kunnen aanschouwen, en het was bruut! Als Nederlander zijnde kan ik er niet onderuit om even op te merken dat ze voor een huge fortuin de lucht ingeschoten hebben… Vuurwerk in de vorm van smileys, hartjes, enorme (!) horizonvullende knallen, echt 20 minuten lang bruut. Hierbij verbleekt dat vuurwerk in Scheveningen, of het vuurwerk na de kermis in Noordwijkerhout totaal.

En dan is er nog de kar. Gister voor het eerst een flink stuk ermee gereden, zo’n 300 miles denk ik, en ik heb de kickdown ontdekt! Met de kickdown en de dreunende stampa muziek is het rijden met zo’n automaat erg goed te doen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *