Drugs!!

Okay, in Amerika mogen drugs een stuk minder dan in Nederland. Maar desondanks kreeg ik gister na ophalen van mijn fototjes een muffin met hash aangeboden, en zag ik net in de winkel, na het aanschaffen van een muffin en een cherry coke gewoon ephedra hangen, precies op de plek waar altijd de impulsaankopen hangen, in een mooi kleurrijk doosje!! Gelijk gekocht natuurlijk, want vier pillen voor slechts $1.59 kan je niet laten liggen :-p

Toch raar dat een product dat in Nederland op de verboden middelen lijst staat gewoon te koop is in Amerika, in een supermarktje nog wel… zou je niet verwachten.

2 reacties op “Drugs!!

  1. tsja… ephedra…..
    uhhhhh voor de verandering eens geen commentaar ik ga wel als een konijn een stukkie rennen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *