Empire State building

Vanochtend in het empire state building geweest. Ik was er al redelijk vroeg (rond half 10), want ik was alweer rond 4 uur wakker vandaag :-(

Empire state was eenvoudig te vinden, want je ziet m al een aantal blocks vanuit de verte. Eenmaal binnen sta je in de rij. Na de rij kan je naar een andere rij en dan kan je een kaartje kopen. Met het kaartje ga je naar de eerste verdieping, en sta je weer in een rij. Die rij is voor de tassencontrole en metaaldetector poortjes. Hierna sta je in de rij voor de lift. De lift schiet omhoog naar de 80ste verdieping. Hier stap je dan uit, en sta je direct in de rij voor een andere lift die naar de top gaat.

Maar eenmaal boven is het het wachten wel waard. Echt een bijzonder mooi zicht over heel NewYork.

3 reacties op “Empire State building

 1. We willen foto’s zien, we willen foto’s zien …
  Gister de verjaardag van Ammer gevierd, was erg gezellig. We hebben een brute DVD gezien van jullie avonturen in Tsjechie. Gelukkig was hier en daar geknipt en waren sommige delen gecensureerd. Overigens viel mij op dat je beter skiet dan snowboard …
  snowboarden is voor mietjes ;-)
  Have fun!

 2. Ha Berg, goed man, na een lange tijd dat we dachten dat het niet meer ging gebeuren nu toch in The States. Inderdaad willen we foto’s zien. O ja, als je niet in de penarie wil raken moet je al die security dudes met SIR aanspreken, kicken ze mega op. Heb je trouwens al geregeld dat je gaat abseilen van de Empire State of misschien wel het vrijheidsbeeld? We horen het wel. O ja, en voor straks succes met de vele miles ahead en pas op voor gaten in de weg (ja, ook op de snelweg).

 3. Hey berg,

  Gister heb ik wederom mijn (geweldige) ski-kunsten terug mogen zien op dvd zoals peet als vermelde en heb ik geleerd dat ik mijn gewicht echt helemaal de verkeerde kant op heb hangen, damn een wonder dat ik nog niets gebroken heb!!!

  Maar goed als boarder zal ik me daar maar even niet al te druk over maken!

  Gister de verjaardag van ammer gehad en onderweg naar dat gebeuren kwam ik tot de conclusie dat het toch wel anders is ineens, de rolverdeling klopte niet meer…… Normaal is het duidelijk, of a3 bobt en ik drink of andersom. Nu jij er niet bij was had mijn hoofd hier ietwat moeite mee maar uiteindelijk heb ik toch een verantwoorde middenweg gevonden!

  Het kado wat we gegeven hebben (branding kajakken) is bij ammer goed in de smaak gevallen dus bereid je maar voor op een goed nat-pak bij je terugkomst in nederland.

  Nou de afbakbroodjes roepen me weer vanuit de oven dus ik eindig maar met: geniet van je trip en ga voor de “binnenhuisarchitect-tour”….

  Greetings Herman

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *