Het effect van 100% korting

Publiceren van een kinderboek is een ding. Tegenwoordig met alle hulp die je online vind kan iedereen die een beetje onderzoek doet dit zelf. Het probleem is om bekendheid te genereren. Dit is mij nog niet gelukt. De afgelopen tien dagen was de digitale versie van ons boek gratis te downloaden en dit heeft welgeteld één download opgeleverd.

Blijkbaar moet ik toch maar eens gaan experimenteren met een reclame actie. Voor Google Adwords krijg ik regelmatig aanbiedingen waarbij ze me 75 euro bieden voor een marketing campagne. Wie weet, misschien dat het effect heeft.

2 reacties op “Het effect van 100% korting

  1. Hallo Adrie!
    Kennelijk heb ik over de geboorte van jullie eerste boek heen gekeken; we waren natuurlijk alleen maar met de geboorte van Alex bezig, dat begrijp je wel. Nu hoorde ik van je ouders dat je in oktober naar Nederland komt. Zou je voor mij 2 ex. mee willen brengen, betaling bij aflevering….. Je kunt het natuurlijk ook wel een exemplaar downloaden. Ik hoor of zie het graag.
    Hartelijke groet van Corry en Hans

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *