Zwartboek

Zwartboek!Den Haag is in staat van beleg. Hakenkruizen, bunkers, tanks, geschut en ander oorlogsspul staat op het plein. De McDonald’s is niet neer als zodanig herkenbaar en sommige panden hebben opeens stukjes gebouw extra. En dat allemaal voor een film.

Zwartboek, de nieuwe film van Paul Verhoeven heeft al redelijk wat stof doen opwaaien door het laten ontploffen van een boerderij en nu komt daar ook nog een oorlogs-omkleding van het plein in Den Haag bij… het maakt mij in ieder geval nieuwsgierig naar het resultaat.

1 reactie op “Zwartboek

  1. Jaaaa, ik had exact hetzelfde idee. Al die heisa in Den Haag voor zo’n film betekent toch dat ik als hagenees deze ook echt moet zien.

    Rogier

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *