Ons kent ons

Ons kent ons!Ik blijf me er over verbazen. De enorme kracht van het sociale netwerk in Spanje. Eerder al had ik gemerkt dat je via het sociale netwerk een dik jaar van je dokters afspraak kan halen.

Dit netwerk blijkt ook economische voordelen op de leveren. Zoals de prijs van medicijnen, een redelijk essentieel product voor de gezondheid. In plaats van het volle pond betalen we nu slechts 66% voor alle in de apotheek verkrijgbare producten. Voor mijn potjes met multi-vitamine betaal ik dus nu in plaats van 21 euro slechts 14 euro.

Voor ons is deze korting mooi meegenomen, maar het is natuurlijk vervelend voor de Spanjaard of toerist zonder connectie in het ziekenhuis of bij de apotheek.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *