De laatste echo van Pek

We hebben wederom een blik mogen werpen op onze toekomst. Nog één maand en dan wordt Pek geboren en dan zal hij geen Pek meer heten, want dan verdient hij zijn nieuwe naam.

Ana vertrekt volgende week naar Madrid waar over een maand, de 24ste augustus, Pek ter wereld gebracht zal worden met een keizersnee in het ziekenhuis van Alcala, het stadje waar we ook getrouwd zijn.

Pek is af en toe flink aan het schoppen in de buik. Ook is hij steeds erg blij als Ana wat heeft gegeten. Dit keer hadden we een test waarbij een een grafiekje gemaakt werd van Pek’s bewegingen en zijn hartslag. Eerst rustig, maar toen Ana een lolly kreeg begon de actie.

Pek - Statistieken!
Op de grafiek zie je in het bovenste lijntje de hartslag of de bewegingen van Pek. De verticale streepjes hieronder zijn een indicatie dat Pek merkbaar bewoog en de onderste lijn zijn bewegingen van Ana. Hieruit blijkt dat Ana ter plekke twee mini weeën gehad heeft.

De kleine weegt inmiddels 2046 gram en het is een kleine baby, maar dat kan ook bijna niet anders met zo’n kleine moeder.

2 reacties op “De laatste echo van Pek

  1. Tja, suiker werkt!!!! Geef een kind 2 boterhammen met dikke vette appelstroop en hij rent als een kip met kop door heel je huis en wil de totale terugweg vanaf las palmas niet meer slapen……..

    Misschien een goede tip voor als je nog eens heel erg lui bent…..

  2. Geniet nog even van de laatste zwangersschapsmaand. Daarna is het met de rust en het zorgeloze leven, gedaan hoor! Ana: een goede bevalling en hou nog even vol….

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *