Onder de 4 is niks, onder de 7 is niks, …

Vanmiddag ging het over films… en als je rucksichtlos allerlei films download moet je een methodiek hanteren om te bepalen welke films je wilt. Ik kijk altijd naar de naam van een film. Klinkt het een beetje actie achtig, of een beetje nadenkerig, dan waag ik de gok.

Andere mensen kijken naar de imdb rating. Ik doe dat niet, want vaak hebben films die ik best goed vond een bedroevend laag cijfer. Zo ook mijn laatste aanwinst, Elektra. Ik heb de film net gekeken en ik vind het echt een extreem goeie film, waarin alles precies gaat zoals het moet gaan. Ik zou ‘m zo iedereen aanraden, maar toch krijgt ie maar een miezerige 4.8; onvoorstelbaar.

1 reactie op “Onder de 4 is niks, onder de 7 is niks, …

  1. Dat is logisch dat jij het een goeie film vond. Er speelt een enorme babe met een spannend pakje in mee. Die rating is waarschijnlijk niet door en man bedacht…..

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *