Goed of slecht

This site is certified 56% GOOD by the GematriculatorIk vraag me wel eens of ik nu goed of slecht ben, en voor welke kant ik eigenlijk zou moeten kiezen… Ikzelf denk dat ik nu toch in het goeie segment zit, maar van jezelf kan je dat eigenlijk niet zeggen. Maar gelukkig zijn er tools om het uit te zoeken. De site hiernaast is er zo een, en jawel ik ben meer goed dan slecht.

De gematriculator analyseert alle woorden van een pagina, in dit geval mijn blog, en bepaalt via allerlei berekeningen de mate van goed- of slechtheid.

Ben benieuwd of er een verschil is als ik over twee maandjes weer dezelfde test doe, wellicht ben ik dan meer evil; zou leuk zijn want het plaatje wat daarbij hoort vind ik er leuker uitzien :-)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *