Praag

Becherovka!Zo, net afscheid genomen van Zuzana. Vandaag Madurodam weer eens gezien, en geleerd dat Escher een Nederlander was, de pier bewandeld/beklommen en een broodje haring gegeten. Het was weer een bijzonder leuk weekje, en ze vond dat ik voordat ik weer ging werken echt en keertje langs moest komen in Praag. Het was zelfs geen enkel punt als ik vaker wilde komen, en dat zou ik zelf ook niet eens erg vinden.

Ik heb ontdekt dat ik veel respect hebt voor de Tjechische way-of-life. Zo begon Zuzana uit zichzelf rond een uur of 1 steeds met het voorstellen om wat bier te gaan drinken :-p, en werd ik, nadat ik beweerde dat becherovka niet lekker was, geconfronteerd met de uitspraak dat ik er slechts aan gelikt had, terwijl ik toch echt mijn keel had voelen wegbranden. Verder kreeg ik het advies om meer te trainen met bier en alcohol consumptie, omdat ik anders als toerist door de mand zou vallen in Praag.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *