Foeter – Muziekstokje

Ohjee, om de paar dagen bekijk ik trouw een aantal weblogs. Normaal is dat zonder enige implicaties voor mezelf. Gewoon even kijken hoe het gaat met bekenden en zien of ze nog wat meegemaakt hebben. Heden avond deed ik hetzelfde… eerst de blog van Bert, daarna die van Naat, daarna die van Cees, en toen gebeurde het. Ik zag mijn naam staan.

Op zich vind ik het nooit erg om mijn naam te zien staan. Erger nog, ik vind het best leuk. Ik ben ook zo iemand die een paar keer per jaar in google op mijn eigen naam zoekt, gewoon om even te kijken. Mijn naam linkte zelfs nog netjes naar mijn eigen site ook. Maar toen viel het muntje pas. Er wordt verwacht dat ik zelf nog iets ga doen ook. Ach, ik ben de lulligste niet, dus ik heb de lijst maar ingevuld, maar omdat ik eigenlijk vind dat dit absoluut niet door de beugel kan veroordeel ik hierbij Cesar K. tot het afdragen van 1 biertje, ter compensatie van het aangedane leed!


1) Wat is de totale grootte aan muziekbestanden op je computer?
208Mb. Verdeeld over:

  Apres Ski Hut – Annabel
  B52’s – Love Shack
  Barabba – El Ritmo Rapido
  Black Lab – Keep Myself Awake
  CCCP – Epica Etica Etnica Pathos – Annarella
  Cocooma – Rage
  Da Rouge – Die Ankunft (Schwarze Puppen Remix)
  Dj Roland Kenzo – Listen – Feel – Enjoy
  Dj Tonic – Let’s go crazy
  E Wok – For The Crowd
  Encore – Encore
  Evanesence – Everybody’s Fool
  Gap Band – Ride the White Pony
  Gary D. – Bass Kick Down ( Hard Bass Mixx )
  Gollum & Yanny – Shadows And Lights (Radio Mix)
  Goo Goo Dolls – Iris
  I Can Hear Voices – Hi-Gate
  Infected Mushroom – Cities of the Future
  Jt Money – Hi Low
  Juvenile – Slowmotion For Me
  Led Zepplin – Stairway to Heaven
  MC Hammer – I Like Big Buts
  Mylo – Drop The Pressure
  R&D – Acid Funk
  RHC – Fever Called Love
  Sean Dexter – Synthetica
  Sequel Bass – IIIrd Chapter
  Spherion 1 (Radio edit)
  Spherion 2
  Tenacious D – Tribute
  The Pusher – Sinthy
  Too shy
  Topmodelz – Strings Of Infinity (Pulsedriver Remix)
  Unknown – Arise
  Vive la fete – Tokyo
  Zentral – Attack

2) Wat is je laatste gekochte cd?
Gary D. – D.Trance 27

3) Wat is letterlijk het laatst beluisterde nummer voordat je dit bericht las?
Rammstein – Du Hast
Uiteraard van de soundtrack van de eerste Matrix film. De laatste drie dagen geprobeerd het begin te kijken, maar dat is gewoon drie keer niet gelukt.

3b) Wat is het meest recente nummer dat door je hoofd spookte?
Anouk – Girl

4) Geef drie nummers door die je heel vaak luistert, of die veel voor je betekenen, en vertel waarom.
Encore – Encore
Sean Dexter – Synthetica
Barabba – El Ritmo Rapido
Drie nummers die ik echt bijzonder vaak beluister. Soms staat een nummer een uur lang op de repeat. Het is extreem eenvoudige muziek die op mij hetzelfde effect heeft als alcohol of cafeïne. Het versneld of veranderd mijn gedachten en het maakt me blij :-)

5) Aan welke drie personen geef jij het Muziekstokkie door, en waarom?
Normaal zou ik zeggen, “Fok it!” ik vul die lijst niet eens ik. Het stopt hier en wel direct. Maar ja, het ongeluk schuilt in een klein klein hoekje, en over een week ga ik voor het eerst een week lang boarden in zwitserland, dus ga ik het niet wagen en tart ik mijn lot niet. De lijst heb ik netjes ingevuld, en zelfs op mijn blog geplaatst. Ik ga er vanuit dat er echt wel drie mensen ter wereld zullen zijn die ‘m over zullen nemen en zelf zullen plaatsen, dus ga ik geen drie individuen aanwijzen (mede ook omdat ik geen drie individuen ken met een blog, die het stokje nog niet hebben gehad) :-p.

Rapido!

2 reacties op “Foeter – Muziekstokje

 1. Cool dat je hem zo snel al ingevuld hebt! :)
  Ik ben ook de lulligste niet en ik veroordeel niemand tot de eeuwige hel ofzo hoor, als ie zijn lijstje niet invult. Maar dat biertje is van jou en dat moeten we maar snel eens overhandigen lijkt me.

 2. Maar toch, het is algemeen bekend dat kettingbrieven en soortgelijke zaken een zekere mate van ongeluk opleveren als de ontvanger er niets mee doet.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *