NS – Nederlandse Spoorwegen

SS!Mijn god, wat vind ik sommige NS medewerkers ontzettende randdebielen. Ik begrijp volledig dat het niet reëel is om te verwachten dat mensen die voor hun werk op een fluitje blazen enig besef hebben van wat wel en niet normaal is, maar sommige NS-ers slaan echt alles.

Gister rond 4 uur op station Utrecht gearriveerd, na een bijzonder geslaagd Vive la Fête avondje. Blijkt er een hek te staan voor het perron waar onze trein vertrekt. Goed, ik was niet al te nuchter, dus zijn we om het hek gelopen, zo het perron op. Eenmaal op het perron worden we opgevangen door een NS medewerker, die ons verzoekt terug te keren. Het is immers levensgevaarlijk om langs het hek te lopen. We moeten dus terug langs hetzelfde hek. Op de weg terug roept de NS-er ons nog na dat we onze trein die pas over een half uur vertrekt niet gaan halen.

Tien minuten later gaat een ander hek open, en mag men de trein betreden. Behalve wij. De mogolide NS-er herkent ons als we door de centrale hal lopen richting trein, en vraagt onze identiteit. In zijn mening moet er een proces verbaal geschreven worden. Dit blijkt een dermate tijdrovende aangelegenheid dat we inderdaad onze trein missen. Resultaat… nog een uur wachten.

Bedankt jongens! Petje af voor het keiharde regime waarmee wij, als ‘eenvoudige prooi’, terecht worden gewezen.

7 reacties op “NS – Nederlandse Spoorwegen

  1. stelletje zielige @$@%$ zijn het!!! Men moet vive la fête gangers altijd respect tonen!

  2. Dit is best treurig inderdaad zeg. Je hebt dus nu een strafblad? :-)
    Je hebt die NS’er niet verrot gescholden in een dronken bui..dat je daarom een proces verbaal kreeg…
    Hein

  3. Geen strafblad, en de hoogte van de bon is ook nog onbekend.. En meestal als ik dronken ben wordt ik nog rustiger dan dat ik normaal al ben… Een NS-er verrot schelden zit er dan niet in.

  4. Je krijgt sowieso geen strafblad een proces verbaal is als door rood rijden… in dit geval zou ik de ns medewerker dood rijden…

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *