Boarden

Dinsdag avond kan ook leuk zijn.. althans, dat dacht ik en had ik me ook voorgenomen…

Na lang nadenken had ik uiteindelijk toch besloten om als snowboard docent te fungeren, maar wat bleek; in plaats van 9 euro kostte drie kaartje voor een uurtje sneeuwpret opeens bijna 80 euro… tsja, das toch wel aardig aan de prijs, dus maar niet gedaan. Hierna toch maar even langs De Paap, maar dat was ook niet leuk, en de LVC in Leiden was ook al helemaal uitgestorven… Eenmaal weer thuis is mijn ass gewoon gekicked met het spel waarbij ik gewoonlijk domineerde :-(…

Maar goed, al met al was het wel weer gezelli :-D

3 reacties op “Boarden

  1. De paap was niet leuk… de lvc was dicht…
    Bij de paap speelde een of andere saaie band… en met shaky ground als referentie viel het echt zwaar tegen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *