Goede voornemens

Hardloper!Het nieuwe jaar is al weer een tijdje van kracht. En wat hoor je te doen in de eerste paar weken van het nieuwe jaar? Juist, je hoort je in te zetten om je goede voornemens in ieder geval een beetje tot zijn recht te laten komen. Zo ook ik. Ik ben weer begonnen met hardlopen en loop nu ongeveer 5 km per week. Lekker een beetje hardlopen in het parkje vlak bij ons huis. Voordeel is dat ik me dan weer beter kan vertonen op het strand dit jaar.

En wat vond ik vandaag, er blijkt de 24ste een wedstrijd te zijn. 10 km hardlopen door Las Palmas en een t-shirt als prijs. Dat is natuurlijk een goede motivatie, want het overwinnaarsgoud (alhoewel goud wellicht te hoog gegrepen is) trekt toch. Mijn enige probleem nu is dat twee weken een erg korte voorbereiding is, maar wie weet helpt de adrenaline van competitie me een beetje.

2 reacties op “Goede voornemens

  1. je kan daar natuurlijk ook de route Medio Maratón lopen, maar dan denk ik dat je de komende tijd niet meer wilt rennen :-)

  2. Als ik een halve maraton loop kan ik daarna direct aan de beademings apperatuur. Vergeet niet dat ik hier erg veel tropical-trainigen houd, en al dat bier is slecht voor de conditie :p

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *