Volle tank? 25 euro!

Af en toe moet de auto gevoed worden met het sap dat ze zo lekker vind. In ons geval euro 95. De laatste volle tank koste echter verdacht weinig. Ik was ongeveer 25 euro kwijt, helemaal niet slecht. Wat bleek, per liter betaal je hier nu 0.663 cent! De brandstofprijzen zijn flink verlaagt om de economische recessie een halt toe te roepen. De verwachting is dat de prijzen nog meer zullen dalen ook. Hoera recessie!

De vraag is nu alleen: Hoe kan het dat als iedereen minder te besteden heeft, de overheid juist wel meer kan besteden? Blijkbaar worden we hier dus al jaren voor niks belast met een hoge brandstofprijs. Dat is natuurlijk hier in Spanje al erg, maar volgens mij is de situatie in Nederland nog vele male schrijnender.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *