Joshua Tree

Vandaag het Joshua Tree park bezocht. Ik had geen idee wat er te zien was, en aan het foldertje te zien dacht ik dat het 1 soort van speciale (grote) boom zou zijn.

Maar ik had het helemaal fout. Het park staat tot de nok toe vol met bomen, van het soort plant die ik ook thuis heb staan, en die vroeger in de tuin van mijn ouders stond, en (ver) daarvoor in de tuin van een onbekende.

Het was dus een erg mooi park, met als enige nadeel dat je je auto bijna niet uit kon. Het was zo ontzettend heet, echt niet normaal meer.

Update: Okay, na wat geinternet te hebben ben ik ‘s avonds nogmaals door dat park gereden, ditmaal echt als enige toerist, en met snoeiharde Russische lesbische dames & beat uit de radio (Tatu, de kamp-cd)

En als de temperatuur niet dodelijk is, dan is Joshua Tree echt een machtig mooi park.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *