Een week uitdaging – Dinsdag

Dit is een berichtje gerelateerd aan mijn ‘één week uitdaging‘.

[07:00] Weer hetzelfde ritueel. Wakker, kinderen, auto, werk. Vandaag het is zoals normaal een extra stop bij het ziekenhuis, waar ik Ana afzet. Gisteren hoefde dat niet, want afgelopen zondag had ze een 24uurs dienst, en dus was ze al ter plekke.

[08:20] Inklokken

[12:50] Mijn capuccino was niet optimaal vandaag. Ik vermoed dat iemand voor mij een herbruikbare capsule gebruikt had. Dit zijn capsules die je zelf vult met koffie, en daarna schoonmaakt en opnieuw kan gebruiken. Veel beter voor het milieu, maar ook flink wat slechter voor het apparaat (en slechter voor de volgende persoon, in dit geval ik). De ‘dolce gusto’ spuit het hete water met flink wat druk door de capsule. De herbruikbare kon dit denk ik niet goed hebben, dus het hele apparaat zat onder de koffieprut. Mijn dagelijkse genietmomentje/cappuccino zat helaas dus ook onder de koffieprut. Nou ja, we hadden op zijn minst een goed lach momentje, en de schade aan mijn koffie viel gelukkig mee.

[16:20] Uitklokken. Weer naar huis.

[17:30] Alan zijn eerste Engelse les! (net als Alex, bij Tiny Tots)

[18:30] Zijn eerste les is afgelopen. Ik heb lekker een rondje hard gelopen. Nu met Alan weer richting huis. Thuis douchen en een beetje bijkomen van de 5 kilometer. Ik heb me ook gewogen. 75.9 kilo, een kilootje nog te veel, maar al een stuk beter als de 80 een paar weken terug.

[19:30] Alex Engels (weer Tiny Tots). Tijdens de les van Alex heb ik maar wat gewandeld, want voor rennen had ik geen put meer.

[20:30] Alex zijn les is afgelopen.

[20:50] Weer thuis. Kinderen eten, pyjama, tandenpoetsen, alle huiswerk nog even doen, en naar bed. Ana heeft navraag gedaan over hoe het met Alan zijn eerste les ging (en subtiel aangegeven dat Alan heel veel bloodstelling heeft aan verschillende talen. Hij begrijpt Nederlands, spreekt het ook een beetje. Hij begrijpt Engels, want alles op TV/YouTube is in het Engels, dus we verwachtten dat Alan met twee vingers in de neus dat Engels gewoon even doet), en ze hebben hem prompt in een hogere klas geplaatst. Super! Nog even een mini massage voor Alan. Weer een dag voorbij.

[22:15] Douchen. Nog even dit blog bijwerken. Een beetje avond gymnastiek, reddit lezen, mijn publisher trail uitproberen, en slapen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *