Tanju

Tanju!In het begin van de Covid pandemie hebben we een tijdje in huis opgesloten gezeten. We mochten alleen sporadisch naar buiten, dus moesten we creatief omgaan met al de tijd die we opeens beschikbaar hadden. Een van de activiteiten die we bijna iedere dag deden was sporten met youtube filmpjes. Inmiddels is er van een lockdown gelukkig geen sprake meer. We mogen weer naar het park, of op excursie naar de bergen of het strand or het park… wat we maar willen.

Als gevolg hiervan sporten we thuis niet meer, behalve met een coach/trainer. Tanju! Tanju is een trainer die ons hart heeft veroverd met zijn enhousiastme. Hij was onze favorite trainer tijdens de lockdown en hij is de enige trainer die we nog trouw volgen. Bij toeval ontdekte we Tanju’s video op de dag dat hij heb gepost had op zijn youtube kanaal. Een paar dagen later was de video al weer weg, en dat vonden we allemaal erg jammer. Later vonden we hem weer terug op een ander kanaal en konden we weer genieten.

De Tanju workouts zijn een mix van trainen en dansen en ondanks dat hij niet veel praat tijdens zijn videos straalt Tanju een enorme energie en enthousiasme uit. Hij is een van de weinige personen die met een video op youtube het voor elkaar heeft gekregen om de wereld weer wat te verrijken. De trainingen zelf zijn eenvoudig te volgen, maar zo af en toe gaat de snelheid van Tanju omhoog en ‘gaat hij wild’. Dat zijn de momenten van puur genieten terwijl we proberen bij te blijven.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *