Zion!!!!

Gisteren bij de andere kant van de grand canyon geweest. Dat was erg mooi. De noordkant is meer woestijn achtig, en de zuidkant is meer bossen. Hierna naar Lake Powell, en daar ook overnacht. Dat was een erg relaxed meer :-p

Vandaag eerst naar Brice Canyon. Leuk. Hierna rond een uur of 4 dacht ik nog even om Zion mee te pakken. De plek genoemd naar het stadje waar Neo een bruut feest heeft gemist. Zion was echt een rare gewaarwording. Eerst dacht ik dat het maar een raar park was, want je mocht er niet met je auto in… alle vervoer in het park gaat met gratis busjes. Maar ja…ik had al gehoord van een aantal Nederlanders dat Zion erg mooi was, maar zoiets had ik nooit verwacht… echt onvoorstelbaar mooi. Na een hike door een klein klein stukje Zion gemaakt te hebben dacht ik dat ik hier maar een paar dagen moest blijven.. blijkt dat je een kamer hier 6 tot 12 maanden van te voren moet boeken… maar ik had geluk :-D… een kamer was vrijgekomen.

Morgen dus weer de hele dag Zion :-D

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *