Taek wondo – Wit Geel

Taek Wondo - Wit Geel!Gewoon lekker sporten. Dat is niet alleen leuk, het is ook nog eens super gezond. Alex gaat twee keer per week naar taek wondo, en dat betekend in zijn geval voornamelijk een uurtje rennen, springen, obstakel banen en af en toe schoppen of slaan tegen een matje of een denkbeeldige vijand.

De taek wondo docent is een strenge man (zo komt hij in ieder geval over bij de kinderen in zijn klas) die de gewenste dicipline op een goede manier kan overbrengen. De docent dwingt respect af en geeft ook al en toe een complimentje waarna je het gecomplimenteerde kind bijna kan zien groeien. Bij fout gedrag krijgen de leeringen een paar minuten straf waarbij ze aan de kant moeten zitten, en even niet mee mogen spelen, of ze moeten bijvoorbeeld 5 push ups doen. Simpel maar effectief.

Na wat gewenning gaat het met Alex erg goed bij de lessen. Zo goed zelfs dat hij al de eerste 20 basis bewegingen van het taek wondo onder de knie heeft. Voldoende voor een promotie maar de wit-gele band!

*Trots*

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *