Winnen we?


Jawel, we hebben gewonnen en nog wel op mijn verjaardag ook. Bedankt voor alle sms-es, emails, telefoontjes en de brute film!

4 reacties op “Winnen we?

  1. Ongelooflijk dat Spanje nog gewonnen had ook, en ongelooflijk maar waar, maar ik had dit ook in de voetbalpoule bij ons op de zaak voorspeld. Heb ik zo’n vooruitziende blik !!!! Nee, helaas, ik heb de score van iemand anders overgetypt die veel slimmer was dan ik….

    Maar gefeliciteerd Spanje !!!!!

  2. Trouwens, het valt me opeens op dat die klomp niet om je antenne heen zit….wat is dat nouw?

  3. Tsja, die antenne klomp. Omdat mijn antenne een beetje gammel op de auto zit heb ik deze toch maar niet bevestigd.

    Gefeliciteerd met je correcte voorspelling! Hoeveel heb je gewonnen?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *