Auto

Jawel, na een nieuwe accu, een nieuw sensortje, verse olie, een nieuw oliefilter en een vervanging van de koelvloeistof (de oude koelvloeistof zag er uit als vloeibare roest) doet onze auto het weer! Nu moeten alleen nog de twee banden vervangen worden die echt totaal geen profiel meer hebben. Misschien moeten we ook die ene losse koplamp nog wat beter bevestigen en dan is de auto klaar voor de keuring in januari. Ik ben benieuwd of ie er door komt, maar ik vermoed van wel, omdat ze hier niet zo moeilijk doen om de details.

4 reacties op “Auto

  1. Hmmm… Zijn die problemen met de accu die steeds leegloopt
    al verholpen ?? of hebben ze tijdens de zoektocht naar het euvel ook maar gelijk de koelvloeistof en oliefilter vervangen ??.. ;-)
    Kan me herrinneren dat je er met die ouwe corsa ook eens last van had..
    Kwam Alie (Meht auto Vhan BRroerr) met z’n start-kabels en een loeizware accu langs van dat autobedrijfje bij SaBam.. Hebben toen buiten ook nog aan allerlei stekkers staan trekken.. Ging je toen uiteindelijk niet zonder licht naar huis ?? haha… Moraal: zorg altijd voor een turk met een accu in de buurt !! ;-)

  2. Ahhh, the good old days. Dat we nog konden lachen om karel en leontien. Daarna de auto aanduwen, (waar jij een zooi stekkers uitgetrokken had) en zonder licht en ruitenwissers s’avonds in de regen richting huis. Soms mis ik het wel.. maar dan kijk ik naar buiten en zie ik de zon schijnen..

  3. wacht maar er komt een tijd dat je nederland echt echt echt mist.. vooraal die heerlijke regen op pinkpop.. Jullie met zn allen in die iglo en ik lekker feesten MUWHAHA

  4. Ai, eef, wat weet zijn de realiteit weer haarfijn te beschrijven. Maar wacht maar! Misschien dat ik de regen zo mis dat ik zelfs meefeest in het natte en koude gebeuren.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *