Kleuren

Kleuren!Geluid is een zeer directe vorm van stimulatie. Geluid gaat direct je hersenen in. Beeld kan je simpel uitsluiten door je ogen te sluiten, maar met geluid/muziek lukt dat niet. Soms krijg ik tijdens het beluisteren van muziek letterlijk rillingen over mijn rug. Een gevoel van euforie, warmte, geluk.

De euforie die ik ervaar is vergelijkbaar met het gevoel dat ik heb na een zware inspanning. Na 10 km hardlopen heb je al snel het gevoel dat je de hele wereld aan kan. Je geest is helder en scherp en denken wordt eenvoudig. Adrenaline en endorfine pompen door je lichaam en dat merk je overduidelijk.

Tijdens het autorijden heb ik altijd de radio aan, en zo af en toe heb ik het dan. Een nummer dat samen met mijn emoties van dat moment een heel sterk effect heeft. Het zelfde effect als na 10 km hardlopen, maar vele malen sterker. Een alles omvattend vertouwen in de toekomst en vertrouwen in mijzelf. Het voelt alsof ik vlieg, alsof er overal rond mij licht is en warmte. Problemen, zorgen en onzekerheid verdwijnen als sneeuw voor de zon. Mijn toekomst wordt zichtbaar, lastige keuzes die ik moet maken zijn plots eenvoudig. Op zulke momenten voelt het alsof al zijn zintuigen opgevoerd zijn en weet ik dat alles goed komt.

Headhunterz ft Tatu – Colors

When you find that life is neither black or white
And the rain outside turns to glory
You’ll see colors

When you mark the sky and the sun comes through
Know your greatest days are ahead of you
You’ll see colors

A spark of light will seize the night
And reach beyond your vivid mind
There’s an end to your darkest day
You’ll see colors

A race of shame if we don’t evolve
Paint your dreams
Fill the sky with art
And ignite with the others
When we see colors

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *