Berg kroniek

Met dank aan tante Corry heeft de familie Berg een prachtig stukje van haar geschiedenis vastgelegt. Ieder jaar weer hebben familieleden voor hun belangrijke gebeurtenissen vastgelegt en het geheel is ingericht als een mooi documentje. Dat is nog eens geschiedenis. Voorlopig was de kroniek van 2013 de laatste totdat het stokje door een andere familielid wordt opgepakt. We zullen zien hoe dat gaat lopen. De familie Berg groeit als kool, dus elk jaar wordt de kroniek groter en dat betekent gelijkertijd meer werk om hem te maken.

 • Bergkroniek 2013
 • Bergkroniek 2012
 • Bergkroniek 2011
 • Bergkroniek 2010
 • Bergkroniek 2009
 • Bergkroniek 2008
 • Bergkroniek 2007
 • Bergkroniek 2006
 • Bergkroniek 2005

 • Ikzelf hou het wat eenvoudiger. De geschiedenis van mijzelf en de laatste jaren ook van mijn eigen familie (vrouw, kind) en in mindere mate de rest van nabije familie (vader, moeder, broer, schoonzus, nichtje en petekind). Ieder maand weer een aantal updates hier op dit blog en dat al bijna 10 jaar. Ook een aardig stukje geschiedenis alhoewel ik erken dat die voor de gemiddelde persoon een stuk minder interessant is.

  Geef een reactie

  Your email address will not be published. Required fields are marked *