Corendon

Corendon pasje!Tegenwoordig krijg je bijna overal wel een pasje. Gewoon omdat men denkt dat dit zorgt voor meer loyale klanten. Zo ook Corendon. En naam die mij onbekend was, totdat ik er achter kwam dat ze goedkope low budget tickets aanbieden naar Gran Canaria. Dat is natuurlijk interessant, dacht ik en ik schreef me in op de nieuwsbrief.

Corendon pasfoto!Toen ik echter opeens een goldcard kreeg thuis gestuurd was ik toch wat verbaast. Ik begon direct met de gold-card die je eigelijk pas na 10 reizen per jaar krijgt, en ik had een bijzondere pasfoto met gouden ketting. Toch eventjes schrikken om mezelf zo te zien.

2 reacties op “Corendon

  1. hahaha, wat een fantastische foto. Tja, zo zie je er dus uit met een snor ;-)

  2. Als ze met vliegen ook zo slordig zijn, zit je misschien ipv Gran C. in Turkije of zoiets…. hahaha

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *