Huurauto

Tip: huur nooit ongezien een auto in Spanje. Zelfs niet als de verhurende partij een vriendje is van de baas. Goed, een kwaaie Spaanse vriendin met een telefoon kan veel repareren, maar toch…

Ik had dus een fout begaan. Ongezien een autootje gehuurd voor een maand. Dan vermijd ik iedere dag ruim anderhalf uur reistijd, dacht ik. Het autootje bleek echter alles van perfect. Een gescheurde voorruit, een koplamp die het niet deed, de andere koplamp gaf voldoende licht om misschien 1 cm voor de lamp te kunnen zien, gaten in de deuren op de plek waar het mechanisme hoort te zitten om de raampjes te bedienen en ruitenwissers die ik niet durfde te gebruiken.

Toch maar niet genomen dus. Nu wachten op een alternatief. Voortaan eerst zien en dan betalen.

4 reacties op “Huurauto

  1. Whahahahaha !!!!!….
    Heb zo ooit eens een kever gehuurt in kaapstad..

    Denk wel dat je een hoop gezeik is bespaart..
    Zo had mijn huurauto 3 verschillende profielen banden en echt overal gaten in de koets.. De persoon waar ik inwoonde was ook niet echt blij met alle olie vlekken die opeens voor z’n deur ontstonden… Daarnaast hebben ze hem twee keer mogen ophalen omdat ie totaal alle dienst weigerde.. Stil komen staan naast een squater-camp in de stromende regen is ook niet echt een aanraden ! .. Maarrr…. naar een naastgelegen dorpje rijden werd zo wel elke keer een avontuur opzich.. ;-)

  2. Hee adrie, ik ben benieuwd hoe je kangoo er uit komt te zien. Klik hier om een fototje van je echte auto van afgelopen maandag te zien :-)

  3. Als je een auto wilt huren is de sloop natuurlijk niet het eerste adres waar je moet aankloppen…

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *