St. Louis

Jaaaa, het is me gelukt om de de public library van St. Louis gratis online te gaan… Kosten me wel een half uur voor allerlei registraties e.d., maar nu kan ik eindelijk een half uur internetten, en alle boeken lenen die ik maar zou willen.

Gisteren gearriveerd in St.Louis, en eergisteravond nog even de Navy Pier van Chicago bekeken, dat was erg cool. St.Louis zelf is niet echt zwaar indrukwekkend… ze hebben een soort van arch, en dat is het dan.

Verder extreem veel lege gebouwen, en zelfs van die shopping mall gebouwen die op 5 bedrijfjes na helemaal leeg staan.

Morgen door naar Memphis :-p

3 reacties op “St. Louis

  1. yo berg, ffe iets heeeel anders,

    vanavond geen AVRIL voor mij en endorfien,
    tis asociaal laat (en ik ben een lullo die mag werken morgenochtend vroeg) en we vinden het wel zo gezellie als jij er ook bij aanwezig bent!

    Avril schuiven we dus door tot jouw retour (in combi met vive la fete!!!) en dan hebben we ook nog die andere superkewle band die jij gezien hebt….

    cya

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *