Nog heter!!!

Aaargh, dankzij een collega uit het verleden (Sunil) ken ik het principe van een Madam Chenetje (?).. dat zijn die zeer kleine pepertjes, maar dan stukken stukken heter, die je denk ik alleen maar bij toko’s en zo kan kopen. Eigenlijk zo heet dat je ze niet moet eten, maar moet fijnhakken, en slechts een bijzonder gering deel moet gebruiken in het eten.

Goed, net was ik dus bij de chinees, en ik bestel iets. Ik wist niet wat het was want het was een ‘chef’s choice’, en de ober vroeg nog of ik bezwaar had tegen heet eten, maar ik dacht dat het wel zou kunnen. Ik krijg op een bepaald moment dus mijn eten, liggen er echt een aantal van die pepertjes in. Die gast zegt nog dat ze foeiheet zijn, en dat je ze niet moet eten. Ik dus die dingen tijdens het eten proberen te herkennen, en naast mijn bord pleuren. Maar er was een grote hoeveelheid ingrediĆ«nten, en een sneakie sausje, waardoor niet alles liep als gehoopt, na 6 pepertjes uit mijn bord verwijderd te hebben (met stokjes natuurlijk) is er een door de controle geglipt.

Nog nooit heb ik zo snel mijn bier opgezopen… Nu voel ik nog hitte in mijn mond als ik adem.. :-(

3 reacties op “Nog heter!!!

  1. Wat een grappig verhaal….. doet me denken aan de laatste keer dat we bij Donatelli waren gaan eten en jij zonder twijfelen die pizza met extra pittig gehakt nam…. :)
    Lijkt me typisch iets met een ezel en een steen ofzo…… ?!?!?

  2. Hahaaa!!! Echt weer een actie voor jou! Trouwens nog last van bosbranden of overstromingen (heb net ff het nieuws gezien, vandaar..)? Hoe’st met de foto’s?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *