Bumperbloem

Bloem voor op de achterbumper, de margriet!Het valt me al een tijdje op, één op de tien à twintig auto’s hier in Madrid heeft een margriet op de achterbumper. Waarom is wat onduidelijk, maar het heeft te maken met Fernando Alonso (Spaanse held) of met één of ander kledingmerk of met de surfer scene.

Ach, het ziet er leuk uit! Nu wachten of deze trend ook in Nederland arriveert. Tijdens mijn volgende bezoek zal ik een aantal bloemen mee nemen, misschien kan ik dan bijdragen aan de start van deze trend. Ben ik toch nog een trendsetter (of misschien slechts een copycat).

3 reacties op “Bumperbloem

  1. Ik wil wel zo’n bloem op de auto, alleen is het toch niet van een of andere homo beweging, of gelijk staat aan het visje wat in nederland allerlei gelovigen met elkaar in contact brengt.

  2. In Lanzarote zag ik ze inderdaad ook overal! Ik vroeg me toen ook al af waar het voor was en had bijna een t-shirt gekocht met dat bloempie erop. Toch maar niet gedaan…

  3. Weet er toevallig iemand ondertussen de naam van dit kledingmerk?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *