Lift

Lift met water!We hadden het zo goed voor elkaar. Een nieuw appartementje met een mooie plek voor de auto onder het gebouw in de garage. Maar helaas, de garage is nog steeds bruikbaar, maar de lift doet het niet meer. We moeten nu dus iedere keer van -3 naar +2 met de trap. Vijf verdiepingen maar liefst en dat merk je. Helemaal als ik met flessen water a 8 liter weer de klim moet maken.

Het buiten wandelen met de kleine is ook wat lastiger. Maar goed, ik hoef hem maar twee verdiepingen omlaag en omhoog te tillen en Alex vind dat dan weer hardstikke leuk.

Het probleem was helemaal vreemd. Op dit gortdroge eiland was de liftschacht met water volgelopen. Er was een vocht probleem en dat wordt nu op zijn Canarisch opgelost, oftewel, de komende maand ben ik aan het traplopen.

1 reactie op “Lift

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *