Nog 1 dagje

Oei, morgen is het zo ver. Dan is mijn eerste werkdag en ik ben bijzonder benieuwd. Ik heb geen idee wat me te wachten staat. Ik weet alleen ongeveer de uren dat ik werkzaam behoor te zijn, van 8:30 tot 19:00. Zo, dat zijn nogeens tijden. Maar ik moet dan wel vertellen dat er een lunchpauze bijzit van 2 (ja, twee!!) uur, en dat er op vrijdag slechts een halva dag gewerkt wordt. Nou ja, morgen weet ik meer.

1 reactie op “Nog 1 dagje

  1. Hey Oeboema… alweer voor de overheid aan het werken? En dan nu echt met ambtenaar waardige pauzes. Klinkt goed… lekker wijntje bij de lunch (ik bedoel dan een flesje, hè), rustig aandoen, beetje lol trappen… dat past wel bij je :)
    Geniet ervan en van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan daar in het fijne Spanje!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *