Werken in Madrid

Sollicitatie!Het is bijna niet te geloven. Mijn cursus Spaans is bijna voltooid (alhoewel ik nog lang geen vloeiend spaans spreek) en ik begin al een beetje na te denken over mijn toekomst hier, en opeens wordt ik gebeld. Of ik niet toevallig een baantje zoek in Madrid. Hoe gek kan je het krijgen. Vandaag stuur ik mijn CV op en dan mogelijk heb ik later deze week of volgende week een face-to-face sollicitatie….

Oeeeeeee, spannend! Mijn enige dilemma is nu of ik op een eventueel sollicitatiegesprek op tijd, of een half uurtje te laat moet komen. :-)

2 reacties op “Werken in Madrid

 1. hey
  is er nog werk in madrid? aangezien ik ga emigreren…

  laat me a.u.b weten

  mucho gracias tio!

 2. hola,

  ik ben op dit moment in mijn tweede week in madrid en heb nog tot de eerste van november te gaan. ik ben dringend opzoek naar werk aangezien ik langer wil blijven dan tot de eerste van november. ben bij verschillende uitzendburo┬║s geweest hier, maar die doen nogal moeilijk aangezien mijn spaans niet honderd procent perfect is. daarom hoop ik dat je mij kan helpen naar werk in deze geweldige stad. alle suggesties zijn welkom… mijn engels duits nederlands is perfect.

  gracias

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *