Vouwfiets

Vouwfiets!Als Nederlander zit het fietsen in mijn bloed. Het is een onderdeel van mijn Nederlanderschap. Een onderdeel dat hier in Spanje een beetje verwaarloost was, maar nu had ik dan eindelijk een goed excuus. Mijn werk is verhuist en de nieuwe afstand was niet meer te wandelen, dan maar met de fiets, was de oplossing.

Het enige probleem in Spanje is dat de gemiddelde automobilist geen rekening houdt met een fietser. Ze zijn geen fietsers gewend en een fietspad is ook een zeldzaamheid. Dit levert een redelijk hoog risico op tijdens het fietsen. Gelukkig is men bezig met een campagne om het fietsen te promoten. Er zijn zelfs een paar fietspaden aangelegd.

Ik ga het gewoon proberen. Ik heb een vouwfiets gekocht, zodat ik hem zonder al te veel overlast binnen in het kantoor kan stallen.

1 reactie op “Vouwfiets

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *