Vakantie

Het is weer maandag, en ik ben weer terug in Madrid. De afgelopen twee weken had ik vakantie en ben ik door het zuiden van Spanje gereisd. We, Ana, Glori, Sofie en ik hadden een pepecar gehuurd en zijn langs Cordoba, Sevilla, diverse playa’s en Granada geweest.

Mijn volgende trip wordt een weekendje Nederland. Ik ben benieuwd of ik dan op vrijdagavond nog wat bekenden tegenkom in de Berger.

5 reacties op “Vakantie

  1. Ben ook benieuwd of je bekenden tegenkomt in de Berger. Dacht ik afgelopen vrijdag allemaal die-hard borrelaars tegen te komen … maar nee … niet één! Wie weet kom ik as. vrijdag langs, weet dat nog niet zeker.

  2. Zo jongen, we volgen bij VenW nog steeds je “saaie” leventje via deze site. Schat wel in dat je morgen met enige weemoed terug denkt hoe ik op 3 october de straten van Leiden onveilig maak. Edje (inmiddels zonder boot)

  3. Trouwens, adrie, we missen je wel hoor. Leids ontzet zonder leidse Berg is echt heel anders. Zelfs de kermis was dicht omdat jij er niet bent. Dus als je in het land bent, dan willen we wel errrug graag natuurlijk met je borrelen….

    Groetjes,
    Rogier en Barbara

  4. idd, geen kermis, geen mensen spontaan kwijtgeraakt, geen kater….. mmmmm de berg-factor is dus toch nodig in leiden!
    (en met het borrelen)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *