Mecanicos

Mecanicos!Meer nicotine, meer teer, meer van alles voor veel minder geld. Wie wil dat nou niet. Mecanicos zijn een goedkoop sigarettenmerk van de Canarische eilanden en ze kosten per slof minder dan 6 euro. Dat zijn nog eens prijzen, voor minder dan wat je in Nederland betaalt voor twee pakjes sigaretten heb je hier een hele slof! Jammer (?, nee, niet echt) dat ik niet rook.

Wat ik nu wel zeker weet is dat er blijkbaar ergens hier op het eiland tabaks-planten worden gecultiveerd. Ik ben natuurlijk geïnteresseerd in een stekje, om zodoende mijn eigen tabaksplant te kunnen zien groeien. Om een plantje te vinden zal ik slim moeten zijn. Als je op de Canarische eilanden iets wilt vinden dat niet voor alle toeristen is bedoelt, dan is de enige manier het sociale netwerk. Ik zal het dus aan een paar Canariers moeten vragen en dan kijken of mijn integratie op dit Canarische eiland voldoende is om een antwoord te vinden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *