Granen niet, fruit wel

Fruit hapje!Het gaat snel met de kleine. Hij is al weer 5 maanden. Twee weken geleden zijn we begonnen om een beetje granen in zijn melk te stoppen. Alex krijgt namelijk, als zijn moeder aan het werk is, twee keer per dag de fles. Die granen vond hij maar niks.

Vorige week zijn we begonnen met fruit. Eerst drie dagen kleine lepeltjes met sinaasappelsap en daarna beetje bij beetje meer sap. De sinaasappelsap was een beetje zurig, maar het ging erin als pap. Al ver voor het arriveren van het lepeltje ging zijn mond al wagenwijd open. Drie dagen later kreeg hij voor het eerst sinaasappelsap met peer.. een beetje vastere substantie en ook dat viel erg in de smaak. De meest recente toevoeging was lekkere appel.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *