Syracuse

Jawel, ik ben aanbeland in Syracuse. Een of ander gehucht dat op de route naar Niagara/Toronto lag. Vanochtend vertrokken uit Boston (de kreeft stad), en vanmiddag ontdekt hoe het noord/oost/zuid/west principe in elkaar zit :-p

Ook vanmiddag ontdekt dat mijn kar zowaar cruise control heeft. Ik was wat te klooien met de knopjes op de hendeltjes naast het stuur, toen ik opeens merkte dat mijn gaspedaal verdween :-p. Nu is het autorijden echt vereenvoudigd tot sturen en af en toe remmen. De rest gaat allemaal automatisch… Ik was al een lui persoon, maar dat wordt nu echt bruut verergerd.

Vandaag ook weer mijn tank volgepleurt, want die kar moet toch energie hebben voor de airco, automaat, cdspeler en cruisecontrol. Na het tanken wist ik ook waarom Amerika ook niet moeilijk doet bij het overvallen van een olie staatje… Een volle tank benzine kostte mij 20 dollar, en volgens mij gaat er plenty meer benzine in deze kar dan in mijn nissantje thuis.

Morgen door naar de Niagara falls, en daarna waarschijnlijk nog even naar Toronto.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *