Supernatural

Supernatural!Wat doe je zoal na een koninginnenach? Ik had bijzonder weinig trek in een koninginnedach, dus heb ik een Supernatural maraton gehouden.

Een bijzonder coole serie over demonen, geesten en van alles aan nare shit. En natuurlijk een hoopgevende kant. Twee broeders in een coole kar, met coole muziek en lekker veel geweld die een einde maken aan alles wat slecht is. Soms met wat tegenslag, maar altijd met een redelijk happy end. Alhoewel, er gaan soms wel honderden mensen dood, maar de meeste good guys blijven leven.

Een leuke serie, maar na 21 keer 40 minuten kijkplezier raak je wel een beetje paranoia. Ik ben dan ook blij dat ik voorlopig niet hoef te zwemmen, in een bos ben, hoef te vliegen, in een auto zit, etc. Alleen vannacht het donker te zien overleven.

1 reactie op “Supernatural

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *