Twee verdiepingen lager

Druk!Twee verdiepingen lager wonen ze. Een gezinnetje met kinderen. Op zich helemaal niks mis mee, maar ik begrijp niet hoe ze het doen. Hun huis is exact even groot als het mijne. Ik heb een grote woonkamer, een slaapkamer en een rommelhok. Ik woon hier alleen en misschien is het huis een beetje te groot voor mij. Vroeger was mijn woonkamer schijnbaar kleiner en was er sprake van nog een extra slaapkamer.

Twee verdiepingen lager. Een man, een vrouw, twee zoontjes en een dochtertje. Dit valt nog net logistiek te regelen. Man en vrouw op de plek waar mijn slaapkamer is. De zoontjes samen op de plek van mijn rommelhok, en het dochtertje op de plek waar voorheen een slaapkamer was, maar dat nu deel uitmaakt van mijn woonkamer. Goed, het zal redelijk druk zijn, maar het past.

Maar nu het vreemde. De huisdieren. Het gezin heeft 4 (ja, vier!!) honden en een papagaai. Twee honden van gemiddelde omvang, een grote hond met lang krullend haar, en een jonkie met de potentie om flink groot te worden. Het is me een raadsel waar ze die beesten stoppen.

2 reacties op “Twee verdiepingen lager

  1. En jij hebt natuurlijk even om de hoek gekeken en snel bovenstaande foto gemaakt!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *