Tandartsbezoek

Mijn tanden!Ieder half jaar gebeurt hetzelfde. Ik ga naar de tandarts alwaar ik eerst 10 minuten moet wachten, ongeacht welke tijd mijn afspraak was. Hierna doet de tandartsassistente al het werk. Daarna is het even wachten op de tandarts zelf, die tegelijkertijd in twee verschillende kamers twee mensen behandeld.
De tandarts kijkt zelf even (hooguit 2 minuten) en verlaat de kamer weer. De assistente kan alles afronden en schoonmaken, en ik kan weer gaan.
Deze twee minuten tandartswerk kost mij een uur aan reistijd, 10 minuten wachttijd, 15 minuten voorbereid- en afrondtijd met de assistente en rond de 40 euro… Arghhhh!

3 reacties op “Tandartsbezoek

  1. Ja ik had hetzelfde probleem! Ik dacht ik ga even voor een standaardcontrole, kost hooguit 18 euro. Maar hij had heel sneaky 2 foto’s gemaakt van 15 euro per stuk…

  2. Als je trouwens goed naar de fotos kijkt lijkt het net of je een spijker tussen je tanden hebt, weet je zeker dat er niets vreemds is gebeurd terwijl je paddo’s gegeten hebt :-).

    Ik begin al te denken aan Jack Ass waar iemand tijdens een feestje een autotje in zijn reet geschoven krijgt :-)

  3. Die 15 minuten voorbereid- en afwerkings… euh afrondingstijd zijn de 40 euro toch wel waard? Of is het bij jouw tandarts geen lente? Bij de tandartsassistente…

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *