Postbank

Postbank!Lekker makkelijk. Geen rompslomp en bijna alles kan online bij de postbank. Tenminste, alles kon online. Sinds kort namelijk niet meer. Er moet gekloot worden met TAN-codes, 06-nummers, SMS-en en vanalles. Goed, als het onveilige zaken betreft, zoals al je geld overmaken naar een vage rekening dat is dit een goed iets. Maar om je eigen spaargeld over te maken naar je eigen betaalrekening?!?? Wat een gekloot!

Voor eenvoudige bankzaken was de postbanksite altijd een pareltje van eenvoud, maar nu, ik moet mijn 06-nummer wijzigen en TAN-codes aanvragen (?), is het een oerwoud van ingewikkeldheid. Gelukkig heb ik mijn visa nog. Kan ik nog een maandje geld uitgeven.

3 reacties op “Postbank

  1. Terecht, ik loop dagelijks bij de postbank rond en heb A.J. Berg ergens op een zwarte lijst gezet….gnagnagna….

    nee hoor berg, dat heb ik toch niet echt gedaan hoor…..

  2. Ik vraag het me af. Ik kan altijd makkelijk geld overmaken naar mijn eigen rekeningen! Naar andere rekeningen gaat moeilijker trouwens… maar da’s iets psychisch denk ik.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *