Spuiten en Slikken – De bijwoning

Tsja, wat zal ik zeggen. We zaten niet in beeld, want we waren redelijk laat met arriveren en de drank was gratis. Verder is er eigenlijk bijzonder weinig te melden. Nou ja, ik heb een keer een live opname meegemaakt, maar echt een ervaring was het niet.

3 reacties op “Spuiten en Slikken – De bijwoning

  1. Het was gewoon kut met peren! :)
    Oh en ik hoorde dat we wel in beeld zijn geweest.

  2. Heb ik GVD tot 23.00 uur mijn ogen open weten te houden…wat zeg ik tot 23.30 uur…geen A3 te zien, wel een of ander oud wijf die popiejopie aan het praten was over pikken en kutJES…sorry…wat een vervelend mens was dat…..ik had spijt als haren op mijn hoofd dat ik niet ben gaan slapen. Maar eigen schuld dikke bult.

  3. Tsja Annemarie… voor jouw natuurlijk allemaal gesneden koek! De doelgroep is tieners ;-)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *