Gehoest en geproest

Rhinomer!Gisteren en vandaag was de kleine flink verkouden en dat hebben we geweten. Melk drinken was zelfs lastig, want zijn neusje zat zo verstopt dat hij niet tegelijkertijd kon drinken en ademen. De hele tijd was hij aan het hoesten en het proesten en hij heeft de hele nacht geen oog dicht gedaan. Als direct gevolg waren ook wij de hele nacht in de weer. Arme jongen, maar toch deerde het hem niet zo erg. Geregeld verscheen er vlak na een hoestbui, die klonk als de ergste ooit, een prachtige lach op zijn gezichtje.

De oplossing die we nu uitproberen is Rhinomer. Een zoutoplossing die direct in zijn neus gespoten wordt. Erg lekker vind Alex het niet, maar het werkt goed voor een tijdelijke opluchting.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *