Sinterklaas

Sinterklaas!Eindelijk, het heerlijk avondje is gekomen. Het is onze eerste Sinterklaas avond met Alex, dus dat moet gevierd worden. Gelukkig is Alex zich nog niet helemaal bewust van wat er allemaal gebeurt, dus het is een soort van generale repetitie voor de komende jaren.

De Sint is al op de hoogte dat Alex een heel goed kindje geweest is dit jaar. De cadeaus van de Sint zijn vanuit Nederland ingevlogen, de Sinterklaas muziek staat klaar (ook de karaoke versies, maar daar wachten we nog even mee) en de wortel is netjes door het paard van de Sint opgegeten. Het enige wat nog ontbreekt is de typische jute cadeauzak en natuurlijk het strooigoed, maar ik zoek wel een alternatief hiervoor.

Vanavond lekker samen zingen en dan de cadeaus. De kleine interesseert zich nog niet echt in speeltjes, maar misschien vind hij het uitpakken leuk.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *