Laatste maand

Vrijheid!Deze maand is mijn laatste maand als ambtenaar. Vanaf 1 april (geen grapje) ben ik weer lekker vrij met uitzicht op helemaal niks. Deze week heb ik al vrij om aan het idee te wennen en ondanks dat het pas maandag is, bevalt de vrijheid al bijzonder goed.

3 reacties op “Laatste maand

 1. Ja A3… het vrije leventje begint voor jou weer. Je hebt het toch langer als een jaar vol weten te houden, wat op zich een enorme prestatie is. Binnenkort heb je weer tijd om nog meer te reizen naar Duitsland, Tsjechie en Spanje… Of tijd om nieuwe liefjes te zoeken in andere landen… Wat dacht je van een schone Thaise vriendin of een spannende Griekse?
  Ik zal je weblog blijven lezen, dan weet ik wat het vrije leven je brengt. Veel plezier en laat me de volgende keer met Koninginnennach niet meer zo schrikken, wil je ;-)
  Dag Oeboemoe

 2. oeboemoe?
  hahaha
  anyway, nu kan je weer de hele dag shen mue!! spelen!

  Of heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel in spanje zijn

 3. als je je verveelt kan je altijd nog komen schilderen :P

  hahahahaha, geniet maar van je vrije tijd!!!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *