Spaans leren in vakantiesfeer

Vandaag in de Metro. Spaans leren in vakantiesfeer, en laat dat nou exact zijn wat mijn broertje aan het doen is. Grappig, want het artikel gaat over Tenerife. Mijn broertje zit in Barcelona en ik zit te denken aan een cursus in Madrid.

In het artikel kwam het erop neer dat Spaans leren in een korte tijd vooral leuk was. Lekker in de zon, cultuur opsnuiven en lekker leren op een leuke manier. Van mijn broertje kreeg ik een andere indruk; de zon en cultuur en mensen zijn leuk, maar het Spaans leren is bijzonder pittig. Ach, het is als ervaring zonder twijfel erg waardevol. Ik wil ooooooook.

1 reactie op “Spaans leren in vakantiesfeer

  1. Ik heb heel goed Spaans geleerd in Barcelona, bij http://www.olélanguages.com. Barcelona is sowieso ´de puta madre´, maar wanneer de school betaalbaar is, kwaliteit biedt en daarnaast ook supergezellig is dat maakt je ´nuttige´vakantie ook erg aangenaam.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *