Home made katoen

Katoen!Het ziet er een beetje vreemd uit, maar het is toch echt katoen. Ik vond deze katoenplant en het ontstaan van een bolletje katoen verbazingwekkend interessant.

De katoen plantjes hebben nog een paar zaden die waarschijnlijk ook zo’n bol katoen worden. Hierna heb ik een paar stukken natuurlijk katoen. Net niet voldoende om er iets decoratiefs van te maken, en al helemaal te weinig voor een kledingstuk (misschien een kleine teen warmer).

Het proces van bloem tot katoen ging als volgt.
Katoen - bloem!Katoen - bloem!Katoen - bol!Katoen - Zaad!

2 reacties op “Home made katoen

  1. Prachtige bloemen voordat het katoen is. Heel bijzonder. Nu kan je gaan spinnen….

  2. Ben net een week mijn katoenplant aan het kweken. Enthousiast want de eerste twee blaadjes omen al tevoorschijn.Maar nu ik je foto´s zie vraag ik me af of het wel zo´n leuke, mooie plant wordt….hm…maar hoop er ooit een doosje wattips mee te kunnen maken. Bedankt voor je foto serie. Ardy

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *