Makkelijker dromen

Meer dromen!Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat het komt doordat ik binnenkort een verandering in mijn leven en levensstijl verwacht. Het gevolg is dat ik veel meer droom en deze dromen veel makkelijker kan onthouden. Uiteraard helpt het dat ik op mijn nachtkastje een kladblok en een pen heb liggen.

Deze dromen af en toe bijzonder vreemd. Hieronder vind je er een paar.

  • Een droom over een zachte opblaasbare speelgoed beer.
  • Een droom waarin ik een zwemkampioen ben. Ik moet een wedstrijd zwemmen tegen een rivaal van mij, die ook nog eens een bad-guy is. Uiteraard win ik.
  • Een vreemde droom waarbij ik door het leven ga met letterlijk een dubbele ruggengraat. Een flink deel hiervan kan ik zelf met wat brute kracht verwijderen. De rest wordt met een operatie verwijderd. Totaal geen last van gehad.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *